A SZILVESZTER, a karácsonyi ünnepek folytatásaként sokszor már inkább kötelesség, mint az, aminek eredetileg szánjuk, vagyis jókedvű ünneplése a megélt múlt elfogyásának és a bizakodással tekintett jövő kezdetének. Hogy a jövőn mi ünnepelni valónk akad, s akad-e egyáltalán bármi ünnepelni valónk, arról most inkább ne is essen szó, mert a szilveszter mégsem a búslakodásra termett ünnepi napunk, különösen, ha az a tervem, hogy ezt a Balaton partján, Zamárdiban, a Hotel Wellamarinban teszem meg.

Az idei esztendő meglehetősen mozgalmasra sikeredett. Az év első felében még a magyar uniós elnökség hivatalos gasztrobloggereként is írtam a díszvacsorákról. Sok barátot szereztem, s néhányat bizony fájdalmasan elveszítettem, míg másokkal újra egymásra találtunk. Változott az életem, ám inkább az lett volna a furcsa, ha nem változik. Lehetne még írni a megvalósult és a továbbra is csak tervként dédelgetett álmokról. Mindkettőből akad szép számmal és a megvalósításra várókból bőven jut 2012-re is.

Boldog Új Esztendőt! 2012

Az elégségesnél szűkebben mért földi létünknek számos örömteli pillanata akadhat. Én ezek között előkelő helyre rangsorolom, amikor egy wellness szállodában, történetesen a Hotel Wellamarinban kényeztetődöm. (A júliusban nyílt új szállodáról egyébként korábban már írtam beszámolót, amikor az augusztus huszadikai élményeimet meséltem el.)

  • Ha Te, kedves Olvasóm szintén úgy döntöttél, vagy most úgy döntesz, hogy a Wellamarint választod, rázzunk kezet az este során, s koccintsunk is az új esztendőre!

A szilveszteri ajánlatok, a „Dívák” est és a „Caberet” est is ár/érték arányban nagyszerű ajánlatot takarnak. Szilveszterkor találkozzunk a Hotel Wellamarinban! A medence partján, vagy a terített asztalnál, de megtalálsz!

  • Viszek magammal egy palack jó bort is, és annak az Olvasómnak ajándékozom, akivel december 31-én tizedikként rázok kezet. 🙂
  • Cím:        Hotel Wellamarin 8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1.
  • Telefon: +36 84 545 800
  • E-mail:   info@wellamarin.hu
  • Online ajánlatkérés

Csíki Sándor♣