A MIDDLETION lányoknak bejött az élet. Kate esküvője, Pippa feneke, akad miről beszélni, s aki szeretné, ha még közelebb kerülhetne a lányokhoz, az a legkülönb akciós ajánlatokkal találkozhat. Itt van mindjárt a képen is látható jegygyűrű., az eredeti replikája. Most mindössze 49,99 USD, pedig ez „A leghíresebb királyi eljegyzési gyűrű.” Ugyanez 80 USD összegért szép replika zafír gyűrűben is megkapható, bár most nincs raktáron, s ki tudja mikor lesz legközelebb.

Aki nem akar eljegyzési gyűrűt venni, mert éppen nem aktuális, az a lefekvés előtti langyos, cukros tejét ihatja akár a királyi pár arcképével ékesített kiváló minőségű kínai porcelán szerelmi csészéből is. Az ára csupán 49,99 USD. Ha csésze már akad, igazán ízléses ajándék egy 8 colos esküvői tortás tálka, ismételten csak az ifjú pár alakjával díszítve. A tányér neve „A séta”, amivel arra a sétára utalnak, melynek során a herceg a templomba kísérte kedvesét.

Az igazi kedvencem azonban a Kate Middleton menyasszonyi baba, 17 colos méretben vinylből készítve, ami már meg is teremti a kapcsolatot a bloggal, mivel a vinyl a latin vinum = „bor” szóval tart rokonságot. Akinek mindez kevés, külön beruházás keretében akár muszlim esküvői ruhát is készíttethet, ahogy ajánlják. A baba mindössze 99,97 USD, ami tényleg jutányos, ha a szerény kék ruhába öltöztetett Kate Middleton eljegyzési baba árát (195 USD) nézzük. A hajadon baba ára duplája a már eljegyzettnek, ami teljesen rendjén való árképzés.

Hogy az emancipáció maradéktalanul kiteljesedhessék a herceg 18 colos méretű, demokratikusan, század pontossággal ugyanannyiba kerülő (99,97 USD) babája is megvásárolható. Ahogy a termékaujánló mondja: „A Kate Middleton menyasszonyi baba tökéletes párja.” A Paradise Galleries mester szobrásza formázta ugyanabból a kiváló minőségű műanyagból, akárcsak aráját. Szép darab mindegyik, de a sort nem folytatom, pedig akadna még ereklye bőven, s néhány ezer forintért már lehet belőle nekünk is otthon.

Díszdobozos királyi óvszer

Azért a briteknek mégiscsak van humoruk, és úgy látszik, hogy a demokráciával is elég jól állnak. A „Crown Jewels” (koronaékszerek) óvszer legalábbis erre utalhat a: „Királyi esküvői emlékóvszer gyűjtők számára.” Az óvszer szlogenje is megfelelően brit és hazafias: „Dőlj hátra és gondolj Angliára”

Az esküvő hivatalos változata (+12)

Az esküvő félhivatalos változata (+18)

Akinek kétsége lenne, hogy ez a királyi esküvő a „Gyalog galopp” és a „Brian élete” című filmek forrásvidékének országában zajlott, nézze meg a következő videót is. (Érzékeny lelkűeknek, házasság előtt állóknak nem ajánlott!)

Csíki Sándor♣