ROSENMAYER Adrást nem kell bemutatnom a bormagazinok ismerőinek. Ő volt az időközben sajnos megszűnt Eszencia Magazin egyik tulajdonosa és főszerkesztője. Kiváló értője a boroknak és jól ismert a hazai borász társadalomban is. Nos, Rosenmayer Andrást a múltkor megkérdeztem, hogy lenne-e kedve a Food&Wine oldalain rendszeresen megjelenni. Persze csak akkor, ha még él benne a vágy arra, hogy gondolatait írásban is megossza a nyilvánossággal. Úgy tűnik, élhetett még benne a vágy, mert igent mondott, s egyszersmind megkért, hogy néhány sorban jelezzem a jövetelét. „Tiszteljük meg ezzel az Olvasót!” – mondta, s messzemenően egyetértettem vele. (Csíki Sándor♣)
ROSENMAYER András
Szerző: Csíki Sándor | 2010/03/26 | FOOD & WINE, Hírek | 2 hozzászólás
üdvözöllek András!
Szeretnénk, ha a velencei pezsgőgyártásról gyűjtött ismereteit megosztaná az egyesülettel. Hol lehet elérni őket?
Üdvözlettel: Galambosné