KIALAKULT ANNAK A NYOLC SÉFNEK a sorrendje, akik a Bocuse d’Or Selection Hungary döntőjében – 2010. február 21-22-én – a Hungexpo Foodapest kiállításon felépített korszerű konyhákban, közönség előtt versenyeznek majd a továbbjutásért. A felkészülés során nagyon sok munka áll még előttük.

Paul Bocuse a konyhában (balra); Forrás: phonebookoftheworld.com

Paul Bocuse a konyhában (balra)

A selejtezőkön kialakult sorrend:

  1. KOSTYÁL Gábor (Hertelendy Kastélyszálló, Kutas), 821 pont
  2. KIRIPOLSZKI István (KOGART, Budapest), 752 pont
  3. KISS Gergely (Crocus Gere Bor Hotel, Villány), 751 pont
  4. KISS Krisztián (Dunapark Kávéház Étterem, Budapest), 743 pont
  5. VOLENTER István (Mala Garden, Siófok), 742 pont
  6. HAJDÚ Zoltán (KEN Carpatia Kft., Budapest), 668 pont
  7. LENKEI Tamás (Hotel Pelion, Tapolca), 664 pont
  8. MEZŐ Gábor (Café ERTÉ, Budapest), 601 pont

A versenyzőknek jó felkészülést kívánok!

Csíki Sándor♣

BOCUSE d’OR selejtező – Budapest, 2009
BOCUSE d’OR 2008
BOCUSE d’OR 2008 – Egy kis statisztika
BOCUSE d’OR 2009 – Norvégia győzött!

és még sok más írás…