Harmath Csaba a csirkepörköltjének titkaiba és rejtelmeibe avatja be a nézőt. A pörkölt a 2018-ban 10 éves www.foodandwine.h szerzőjének szeme láttára készült. ?
Csíki Sándor♣
Hozzászólás írása
3.000 ÍRÁS A BLOGON
KERESÉS
A FOOD&WINE 2008 ÓTA FOLYAMATOSAN MŰKÖDŐ BLOG
A FOOD&WINE AZ EGYETLEN BLOG, AMELY EZT A CÍMET ELNYERTE!
Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaim kizárólag írásos beleegyezésem után, a szerző és a forrás egyértelmű megjelölése mellett közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol az egész írás nem kerül közlésre, csak annak első sorai, majd a folytatásért a blogomra kattint az olvasó. Írásaimból idézetek formájában szövegrészek átvétele csak szerző és forrásmegjelölés mellett engedélyezett.
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!