BOCUSE D’OR EUROPE 2018 – Pohner Ádám és Csillag Richárd a Lyoni világdöntőben! A Bocuse d’Or Europe 2018 döntőjében 20 európai ország szerepelt, ám közülük csak tízen lesznek ott a 2019-es világdöntőben, Lyonban. A magyar csapat, Pohner Ádám és Csillag Richárd (a képen) sikeresen szerepelve, jó versenyzéssel, a lelkes magyar szurkolótábor biztatásától kísérve került a lyoni döntőbe. A sok munka, befektetett idő és energia meghozta a gyümölcsét. Gratulálok! Megérdemelték!
A 2018. június 11-12-én, Torinóban megrendezett Bocuse d’Or Europe szakácsversenyen a magyar csapat az előkelő 8. helyen végzett, s ezzel magabiztosan jutott be a 2019-es lyoni világdöntőbe!
Fotók: Magyar Bocuse d’Or Akadémia, facebook
Díjak, helyezések
- A legjobb commis díja: Olaszország, Curtis MULPAS
- A legjobb vegetáriánus tányér: Franciaország, Chef Matthieu OTTO
- A legjobb hústál különdíja: Finnország, Chef Ismo SIPELÄINEN
- A harmadik helyezett: Dánia, Kenneth TOFT-HANSEN, Svinkløv Badehotel
- A második helyezett: Svédország, Sebastian GIBRAND, Lux Restaurants
- A győztes: Norvégia, Christian André PETTERSEN, Restaurant Mondo
A magyar és a norvég csapat tálja
- Az összes tál fotója ide kattintva nézhető meg.
Eddig 22 ország jutott be a világdöntőbe
Argentína, Ausztrália, Brazília, Belgium, Chile, Dánia, Dél-Korea, Egyesült Királyság, Kanada, Kína, Finnország, Franciaország, Izland, Japán, Magyarország, Norvégia, Olaszország, Svájc, Svédország, Szingapúr, Thaiföld, USA. (Forrás)
Szia, baromira tetszik a cikk 🙂