BUDDHA-BAR – Mától újabb tematikus hét kezdődött a Buddha-Barban. Januárban jóllaktunk India gasztronómiai különlegességeivel, ebben a hónapban pedig lehetőségünk nyílik, hogy a világ egyik leghíresebb konyhájának ízvilágába kóstoljunk, hiszen a tematikus hetek következő állomása Thaiföld! Fűszerezzük meg a hetet, és fedezzük fel a
thai konyha titkait Osama Kutaini executive chefünk, és különleges vendége, a prágai Buddha-Bar Hotel executive chefje, Lukáš Želechovský segítségével!
Buddha-Bar Thai Gourmet Week
- A négyfogásos menü: 13.500 forint (+12% szervizdíj) (Az ételek külön is rendelhetők.
- Első fogás: Tápióka chips citromfüves tengeri sügérrel
- Második fogás: Thai marhahúsos saláta pomelóval és chili dzsemmel, vagy Szent Jakab kagyló mogyorószósszal és koriander joghurttal.
- Harmadik fogás: Bárány bélszín panang módra, vagy Ördöghal tamarind curryvel.
- Negyedik fogás: Csokoládé mousse édes chiliszósszal
- Asztalfoglalás: +36 1 799 7302, restaurant@buddhabarhotel.
hu - Facebook oldal: www.facebook.com/events/330874320643893/
- S, hogy milyen a menü? Megkóstoltam Lukáš Želechovský valamennyi, a Thai Gourmet Hétre készített ételét és csak ajánlani tudom a Buddha-Bar tematikus hetét. Nekem a „Thai marhahúsos saláta pomelóval és chili dzsemmel” testesítette meg leginkább azt a fűszerezési filozófiát, ízlést, amelyet az ázsiai konyhákban szeretek. A hal is, a desszert is nagyszerű!
(Csíki Sándor♣)
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!