Csíki Sándor - FOOD&WINE (www.foodandwine.hu)FOOD&WINE – 2016. november 25-én ünnepli a 8. születésnapját a blogom, a FOOD&WINE. S, hogy miért ma, október 28-án írom meg mindezt? Mert azt hittem, hogy ma van a szülinap, de nem, 2008. november 25-én került fel az első írás az oldalamra „Kürti, Blumenthal – molekuláris gasztronómia” címmel. Ugyanezen a napon jelent meg a „Nemzeti ételeink” című írás is, amivel talán jelezni akartam, hogy sokszínű , kiegyensúlyozott blogra kell felkészülni. Másnap, a közelgő karácsonyhoz kötődően, egy mitológiai téma került elő, a „359. nap” címmel. 2008. november 28-án a Disznókőnél tett látogatás beszámolója követte a karácsonyt más szemmel vizsgáló mitológikus tartalmat „Szecsuán és Tokaj” címmel. Az ezután következő sokezernyi írást, a ma már évi egymilliót meghaladó látogatót már nem mondom. Inkább olvassatok!

 Egy film tavalyról…

Köszönet!

A blog színvonalát nagyban emelték Ambrus Lajos József Attila-díjas író barátom, a blog allandó vendégszerzőjének írásai. Köszönet érte! Hálás vagyok minden olvasómnak, rajongómnak azért, hogy értékelik a munkám, a blogba és gasztronómiába fektetett sokezernyi órát, rengeteg energiát! Mindenkit arra biztatok, hogy higgyen önmagában, s ha elindult egy helyesnek tartott úton, akkor menjen is rajta végig. Köszönöm, hogy olvasol! 🙂