info@foodandwine.hu
Food & Wine
  • Főoldal
  • CSÍKI SÁNDOR
  • FESTMÉNYEK
  • FOODSTYLIST-MOVIES
  • Blog
  • Kapcsolat
  • MÉDIAAJÁNLAT
Oldal kiválasztása

FAGYLALT TESZT – Nagy áruházi vaníliafagylalt teszt, 2015

Szerző: Csíki Sándor | 2015/06/26 | Teszt, Vélemény | 4 hozzászólás

4 hozzászólás

  1. Mackóúr
    Mackóúr 2015. június 29.-n 17:46 közelében

    Nagy bánatomra két áruházi fagylalt is kimaradt, pedig igencsak kíváncsi lettem volna az értékelésükre.
    – Aldi Grandessa vanília: nehéznek, tömörnek érzem, de azért elfogyott. Akkor ért meglepetés, amikor hagytam elolvadni! Pfúj.
    – Lidl Bourbon vanília fagylaltja: kevesebb a tapasztalatom, de emlékszem a magokra…
    A kézműves fagylaltokhoz hasonlítva: két gombóc áráért 2,5 liter gyárit lehet kapni, hát olyan is, pontosabban, annál azért csak jobb.

  2. Csíki Sándor
    Csíki Sándor 2015. június 30.-n 05:40 közelében

    Mackóúr: A tesztben a Tescoban (ahol nagobb választék volt) kapható összes, vaníliával valamilyen kapcsolatba hozható fagylalt szerepelt. Más üzletbe nem mentek.

  3. Illés-Szathmári Mária
    Illés-Szathmári Mária 2015. június 30.-n 09:14 közelében

    Nekem is az a kedvencem, ami itt első lett. Bár az is túl édes nekem is.

    Nagyon ritkán találkozni finom fagyival, abból eddig nekem leginkább a Levendula fagyizó íze ízlenek.

  4. Mészáros Katalin
    Mészáros Katalin 2015. június 30.-n 22:50 közelében

    Minek fagylaltot enni?? Semmiről nem szól …, csak hízlal … (Most mit fogok kapni???!!! :-O 3:) 😀 )

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

food&wine

Kövess Instagram-on is!

[wdi_feed id="1"]

FACEBOOK

ÍRÁSOK 2008-TÓL

KATEGÓRIÁK

KERESÉS

HOZZÁSZÓLÁSOK

  • My Homepage - A KÖVÉRSÉG – súlyos betegségek hordozója
  • My Homepage - MÁRCIUS BORESEMÉNYE – VINCE 2011
  • Erika - MADRIDI PIAC – Mercado de San Miguel
  • Dr. Farkas Ágnes - INDIA KONYHÁJA – az ezerízű India változatos ételei (É-D)
  • Dr. Temesi Géza - CSÁSZÁRGOMBA (Úrgomba) – a hazai gombák királya
  • Vinczeffy Zsolt - AMBRUS LAJOS: Dr. Csávossy György erdélyi borász, költő
  • Csíki Sándor - SOMLÓI GALUSKA – A Gollerits-Szőcs somlói galuska története
  • Nagy Imre - SOMLÓI GALUSKA – A Gollerits-Szőcs somlói galuska története
  • P. Nóra - AMBRUS LAJOS: A lepkegyűjtő
  • Bobbafet - A sonkapácolás titkai, avagy van-e magyar sonka?

HALLER-TERASZ

#HALLERTERASZ

CIMKEFELHŐ

Ambrus Lajos Balaton Balaton-felvidék Bocuse d'Or bor borász Csíki Sándor Eger egészség elhízás elhízástudomány Erdély eu2011 EU Elnökség 2011 Fesztivál gulyás gulyásleves hal halászlé Heston Blumenthal Húsvét karácsony kenyér lecsó leves liba Magyar Bor Akadémia magyar konyha Molekuláris gasztronómia MOMOT Nemzeti Gulyás Nap olasz konyha Olaszország pezsgő pörkölt Recept Széll Tamás sör tokaj USA videó Villány Válság étterem ünnep

INFORMÁCIÓ

Adatkezelési tájékoztató

Instagram

Facebook

CSÍKI SÁNDOR

  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Design: loa.hu

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk.

A honlap felhasználói élményének fokozása érdekében sütiket alkalmazunk. Ezeket a beállítások oldalon lehet módosítani.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.

Feltétlenül szükséges sütik

A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.

Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.

Funkcionális sütik

Ez a webhely a Google Analytics-et használja anonim információk gyűjtésére, mint például az oldal látogatóinak száma és a legnépszerűbb oldalak.

A cookie engedélyezése lehetővé teszi, hogy javítsuk honlapunkat.

A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.