BUDDHA BAR – THAI HÉT a Buddha Barban. A szokásos a’ la carte menü mellett egy hétig thai különlegességek is felszolgálásra kerülnek, Ossama Kutaini, a Buddha Bar séfjének stílusában. 2014. április 12-18. között érdemes felfedezni a thai konyhaművészetet! Április 12-18 között egy hétig, a Buddha-Bar étteremben az a’ la carte menü mellett egy teljes héten át Thaiföld a főszereplő. A menü mellé elegáns, tradicionális thai táncosok, kecses mozdulatokkal, ragyogó színekkel, és lágy ritmusokkal idézik fel Thaiföld hangulatát!
A thai hét menüje
- Előétel:
- Thai paradicsomos gazpacho, thai bazsalikommal
- Főétel bento:
- Halpogácsa citromfüves szósszal
- Grillezett csirke pandan levélben
- Marhahúsos thai tésztasaláta
- Kacsa zöld curry mártásban jázmin rizzsel
- Desszert:
- Ropogós sült banán kókuszfagylalttal
- Az ízletes és egzotikus menü ára: 7500 Ft/fő + 12% szervizdíj.
A Thai hét koktélja – Nang Songkran
A thai hét menüjétől független koktélja Lakatos Viktor kreációja. A neve: a Nang Songkran.
- Összetevői:
- Hakkaisan Sake
- Kwai Feh Licsi likőr
- Hibiszkusz szirup
- friss lime lé
- thai chili
- A nang Songkran koktélt sake pohárban szolgálják fel és banánlevéllel, chilivel, rózsaborssal, friss hibiszkusz virággal, lime-mal díszítik.
- További információk a Buddha Bar honlapján olvashatók.
- Figyelem: Hamarosan egyedülálló tonhal metszési bemutató lesz a tokiói Buddha Bar séfjének közreműködésével, az étteremben. A hal egyenesen a tokiói halpiacról érkezik.
(A sajtóanyag alapján összeállította: Csíki Sándor♣)
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!