KUTYÁK ÉS ÉTTERMEK, éttermek és kutyák. Sue és Erika ügyvédnők. A kutyájuk egy szépséges orosz agár, egy „barzoj”. Ez az egyik leggyorsabb kutyafajta. Szeretik a kutyájukat, ahogy étterembe is szeretnek járni, ám a kettő együtt már igen nehezen megvalósítható. Hogy mennyire, arról Sue Facebook-on elküldött segélykérése is utal.

„Körbetelefonáltam Budapest 10 legjobb éttermét és bisztróját és nagyon elszomordtam….. Zömükben kategorikus NEM a válasz arra, ha kutyát akarsz bevinni vagy ülhetsz vele kint az esőben a teraszon……, ami alapvetően nem gond, mert hát szeretjük a természetet…  Egyedül a MÁK Bisztróban volt kategorikus IGEN a válasz a kérdésre, hogy: ” Kutyát be lehet vinni Önökhöz?” Kíváncsi lennék mi erről a másik oldal a szolgáltató véleménye? Mi a „NEM viheted be a kutyád” magyarázata?…. Food and Wine segíts a kutyásoknak kideríteni ezt! Kérdés: írnál erről valamikor?”

Bár nekem nincs kutyám, látom azt a szeretetet, amivel a kutyások ragaszkodnak kedvenceikhez és persze azt is, amit viszonzásképpen kapnak. Különleges kapcsolat ez, amit bizonyára csak az érthet, akinek van, vagy volt már kutyája. Ha pedig a kedvencükkel étterembe akarnak menni, alig akad hely, ahol szívesen fogadják őket.

Orosz agarakat sétáltató Hölgy

  • Pro és Kontra: A témát folytatom, ám addig is: kíváncsi vagyok mi erről a véleményetek. A kutyások véleménye és tapasztalatai is érdekelnének. Írjátok meg, hogy hol vannak a kutyabarát éttermek és azt is, ha valahol barátságtalanok voltak veletek! Aki, nem ért egyet, az írja, meg, hogy miért.

Csíki Sándor♣