A FOOD & WINE 4 éves lett. 2008. novemberében került közlésre az első poszt Heston Blumenthalról, Kürti Miklósról, s általában arról, ami akkor nagy viharokat kavaró divat volt, a molekuláris gasztronómiáról. Azóta 1300 írás olvasható a blogon, köztük Ambrus Lajos író barátom gyöngyszemei. A negyedik év után – így hozta az élet – a közeljövőben talán már megjelenik Ambrus Lajossal közösen írt könyvünk is „Amerikai káposztasaláta” címmel. Köszönöm mindenkinek, aki olvas és értékeli a munkánkat!
Gratula!
Továbbra se engedj a bulvarizálódás szirénhangjainak!
A magam részéről 1-2 promócióval-sajtóanyag alapján írt összefoglalóval kevesebbet is el tudok képzelni…
[hapci, a rém]
Gratulálok!
Négy év nagy idő, gondolom, most jöhet szülinapi ajándéknak a séta közben húzogatható, szárnyaival csapkodó pillangó, vagy egyéb kedves kereplő játék, és lassan a cumi is elmaradhat! A térdzokni és rövidnadrág nagyon aranyos lesz! 😉
Komolyra fordítva: az egyik legszínvonalasabb lap, nem is kopott az idők során, naponta olvasom. Köszönöm!
Gratulálok! Nagyon boldog szüli napot.Örömmel olvasom írásaidat,jó erőt és egészséget kívánok,hogy hosszú életű legyen a kicsike.
Gratulálok !
A könyvbemutatóról jó lenne időben értesítést kapni !
Nagyon sokat tanultam erről a blogról, köszönöm, Sándor! Isten adjon erőt és kitartást a folytatáshoz!
Sok szeretettel köszöntöm, Kedves Ünnepelt! További eredményekben gazdag éveket kívánok, az eddigieket is nagyon köszönöm!
Köszönöm! 🙂
Sanyi! Komolyan, gyongyszem ez az oldal!