Kostyál GáborKOSTYÁL GÁBOR és Berki Zsolt, okos, higgadt versenyzéssel, az időket tartva – megcsinálta. A Genfben tartózkodók beszámolója alapján egy nem minden részletében óramű precizitású rendezvényen a magyar szakácsok helytálltak. Kostyál Gábor eddigi munkahelyei: 1991 – 1995: Négy Évszak Hotel, Balatonszabadi (Sóstó), 1995 – 1997: Kiliti Csárda

(Siófok); 1997 – 1999: Sport Treff Restaurant (Embken, Németország); 2000 :  Budapest Restaurant (Bangkok, Thaiföld), 1999 – 2004: Ezüstpart Hotel (Siófok); 2004 – 2006: Azúr Hotel (Siófok);  2006 – 2007: Sun Resort Hotel (Herceg Novi, Montenegro);  2007 – 2010: Hertelendy Kastélyszálló Relais & Chateaux (Kutas); 2010 -: Hotel Helikon (Keszthely).

A magyar halétel

  1. Halibut-rolád, halászlé-paprikás krémmártással
  2. Halropogós, vajas cukkini szőnyeg
  3. Mikrosaláta kovászos uborka zselével, tökmag kehelyben, vinaigrette
  4. Édesburgonya és violette burgonya variáció

dfb4skzb 38hd84hdg2 b1

A magyar húsétel

  1. Borjúgerinc kucsmagombával mezei virágos nercben sütve, gomba elixírrel
  2. Borjú bríz szarvas sonkával, Tokaji aszús mártással
  3. Zöldség torony sajtfondüvel
  4. Zöldborsós hüvelyes prósza
  5. Vaníliás kelvirág fagylalt mogyorós tölcsérben

dfb4skzb 39cjmsjgfb b

Mai program

Ma, 2010. június 8-án sorrendben a következő nemzetek szakácsai készítik el ételeiket:

  1. Spanyolország,
  2. Norvégia,
  3. Franciaország,
  4. Lengyelország,
  5. Belgium,
  6. Málta,
  7. Finnország,
  8. Hollandia,
  9. Anglia,
  10. Dánia.
A magyar Bocuse d'Or csapat

Az első magyar Bocuse d’Or csapat

Csíki Sándor♣

Másolat cat book1

Bocuse d’Or Europe 2010 -lepényhal és borjú
Bocuse d’Or Europe – 2010. június 7-8.
Bocuse d’Or selejtező 2009
Bocuse d’Or döntősei – Budapest 2010
Bocuse d’Or 2008

És még sok más érdekes írás.

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.