A BRILL PÁLINKAHÁZ első zöldségpárlatáról, a spárga párlatról („pálinkáról”) évekkel ezelőtt, a megjelenésekor írtam. Azóta is minden évben újabb és újabb ínyenceknek való zöldségpárlatokkal örvendeztetnek meg bennünket. 2009-ben így írtam a spárgapárlatról: „Nos, milyen is volt ez a spárga pálinka? Különleges, kiváló, földes jegyeket hordozó, amiből a tio-észterek egy része már eltűnt, de a spárga felismerhető és intenzív maradt. Ezt az italt meg kell becsülni, mert vele megérkezett a legújabb hungaricum.” A sor azóta folytatódott, s megjelent a medvehagyma pálinka is, és új,

izgalmas párlatok születtek. A zöldségpárlatok a kísérletező kedv párlatai. Fantáziadúsak és a főzéshez is kipróbálhatók.

Brill Pálinkaház pálinkái

Csíki Sándor♣

Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.