HÁROM ÉVES LETT A BLOG. 2008. november 24-én jelent meg az első poszt. Heston Blumenthalról és a molekuláris gasztronómiáról. Aztán jött a többi ezer, sokezernyi fotóval, s nem kevés videóval színesítve, hála a technológiák fejlődésének. Ambrus Lajos író barátom sok tucatnyi írása irodalmi értéket is hozott. Receptek, elmélkedések, vélemények, éttermek, gasztronómiatörténet. Sokféle téma, ami engem az elmúlt években érdekelt.
Köszönöm minden olvasómnak, hogy meglátogatta, látogatja a blogot és maradjon a jövőben is hűséges olvasóm! Köszönöm a hozzászólásokat, a leveleket, a támogatást! Igyekszem megszolgálni!
Még sok boldog születésnapot kívánok! Eszter 🙂
Még sok szülinapot Food & Wine! 🙂
Boldog Szülinapot!! 🙂
További jó étvágyat (és szomjazz is meg néha)!
Boldog Szülinapot! Remélem még sokáig csemegézhetünk itt 🙂
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat! 🙂
További sikereket, Boldog szülinapot, sok olvasót kívánok!
Follyon a Bor!!! -ról a szó és ne a Vin, meg a Wine! A vinkóról említés se essék! :-))
A hozzájuk rendelt falatkákat szívesen kóstol(nánk)juk.
Sok jó írást, boldogságot!
Köszönöm, igazán kedvesek vagytok! 🙂
Sok jó írást kívánok a jövőben is, és elismerést, sikereket, jó ételeket, borokat, egészséget!