HÁROM ÉVES LETT A BLOG. 2008. november 24-én jelent meg az első poszt. Heston Blumenthalról és a molekuláris gasztronómiáról. Aztán jött a többi ezer, sokezernyi fotóval, s nem kevés videóval színesítve, hála a technológiák fejlődésének. Ambrus Lajos író barátom sok tucatnyi írása irodalmi értéket is hozott. Receptek, elmélkedések, vélemények, éttermek, gasztronómiatörténet. Sokféle téma, ami engem az elmúlt években érdekelt.
Köszönöm minden olvasómnak, hogy meglátogatta, látogatja a blogot és maradjon a jövőben is hűséges olvasóm! Köszönöm a hozzászólásokat, a leveleket, a támogatást! Igyekszem megszolgálni!
További szép éveket kívánok! 🙂
Tisztelt Csiki ur! Tovabbi jo irast kivanok. Gyakran olvasom. Gratulalok es boldog szuletesnapot a blognak!
Bízva a sikeres folytatásban, mindannyiunk örömére ! Boldog születésnapot !
Hol van egy blog füle? -mert erre nem lehet azt mondani, se füle, se farka!
Úgy megcibálnám: Boldog születésnapot!
Ó, Mackóúr, ez igazán kedves! Köszönöm! 🙂
Kedves Sándor,
Szégyenszemre csak most gratulálok. Bár reményeim szerint épp blog írása közben
kapod meg levelem. Köszönöm magam és kollégáim nevében is a különösen élvezetes írásaid. A” tollad” soha ne száradjon ki, kutass, írj, kóstolj, s mind eddig, továbbítsd nekünk. Várjuk !
Gratula:
Tibor Sopron
Köszönjük a hozzánk való minden jót, sikeres folytatást és még nagyon sok Boldog szülinapot, hogy minnél többen ülhessük körbe Blogod terített asztalatát!
Köszönöm a jókívánságokat!