KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!
Ezen a karácsonyon a következő alapanyagokból főzök: borjúcsülök, báránygerinc, marhapofa, s fogas. Hogy miféle ételek lesznek belőlük az apró részleteiben még ugyan nem teljesen kiforrott, de a főbb stílusirányokat már elképzeltem. (Bébi polip és zöldkagyló is a tervek között szerepelt, azonban most nem kaptam.)
Az ételekhez Sauvignon blanc, Chenin blanc, Chardonnay, Tsantali, Syrah, Cabernet sauvignon a legesélyesebbek, hogy sorra kerüljenek. Boldog karácsonyt, jó főzést, illatokat, ízeket kívánok! Szépséget, sokat!
Kedves Sándor!
A fogas nálunk sem maradhat el , idén roston tejszínes vargányamártással.
Az ajándékozáshoz hozzászólva , az adni sokkal jobb , mint kapni áll hozzám közelebb, mutatva a feletttem eljárt éveket.
Békés Karácsonyt és Bodog Új Évet kívánok az egész családnak: Júlia
Áldott Ünnepeket és boldog Szülinapot ! Isten adjon egészséget,jó kedvet -a blog íráshoz is-,hogy még sokáig csemegézhessünk az oldalon.