Food&Wine

CSÍKI SÁNDOR BLOGJA

Ingyenes gasztro cikkek

Legfrissebb bejegyzéseim

Írások 2008-tól mostanáig

EZ IS ÉRDEKELHET!

#HALLERTERASZ

Kövess Instagram-on is!

Access Token is invalid, please get it again

Kövess a Facebook-on is!

Cikkeim kategóriái

SÖRSOMMELIER – a sörsommelier, más néven cicerone

SÖRSOMMELIER – a sörsommelier, más néven cicerone

SÖRSOMMELIER - A sommelier (pohárnok) jól ismert fogalom. Olyan személyt jelöl, aki főként a borok, kisebb mértékben más italok kiválasztásával, logisztikájával, ételhez párosításával, felszolgálásával, etc. foglalkozik. Egy ideje új, friss szelek fújdogálnak a magyar...

bővebben
JÉGSZŰRÉS – tiszta leves készítése jégszűréssel

JÉGSZŰRÉS – tiszta leves készítése jégszűréssel

JÉGSZŰRÉS - A molekuláris gasztronómia címkéjével jelzett technológiai elemek nem csekély része körülményesen valósítható meg otthon, és többnyire nem is akarnánk szöszmötölni velük. Mindemellett akadnak igazán egyszerű eljárások, mint a zselatin (aga-agar) szűrés,...

bővebben

Szeretnék ingyenes gasztro cikkeket