Li&Chain rooftop barELINDULT – a tetőterasz szezon. A Liz & Chain Rooftop Bár új élményekkel vár! A Budapest Marriott Hotel felújított Liz & Chain Rooftop Bárjában megrendezett vérpezsdítő nyárindító partival hivatalosan is elindult a tetőterasz szezon. A Lánchídtól és Erzsébet hídtól egyenlő távolságra található, 9. emeleti terasz Budapest egyedülálló panorámáját és nem kevésbé egyedi gasztronómiai koncepcióját nyújtja. Egyedi hangulat, pazar kilátás,

meglepően lenyűgöző koktélok, magával ragadó zene és tánc… a „Carpe diem!” – vagyis az Élj a mának! – csupán a nyárindító estet jellemző felhőtlen szórakozásban nyilvánult meg, nem úgy a frissen felújított helyszín filozófiájában, amelyet közös jövőnk megóvása vezérel. A Budapest Marriott Hotel Liz & Chain Rooftop Bárja fenntartható koktéljaival és zero-waste ételkínálatával még a 9.-nél is magasabb szintre emeli a tetőterasz élményt.
A Liz & Chain Rooftop Bár számára az idei év a külső és belső megújulás éve. Itt nem a páratlan, 270 fokos panoráma a kizárólagos látványelem: a modern, kontrasztos színekkel, letisztult, geometrikus formákkal játszó, fedett enteriőr olyan, akár egy kortárs művészeti galéria. Az elegáns, formatervezett ülőbútorok ölelésében valódi kényeztetés elmerülni a bár különleges ízélményeiben.

A LIZ&CHAIN Rooftop Bár 2024-es szezonnyitóján

A LIZ&CHAIN Rooftop Bár 2024-es szezonnyitóján

Az italkoncepció sem a megszokott: az artizán koktélokat már-már szemérmetlenül újragondolt, merész, izgalmas ízvilág jellemzi, még az örökzöld klasszikusok is meglepnek egy- egy csavarral. A Liz & Chain Rooftop Bár a vállalat fenntarthatóság iránti elköteleződését szem előtt tartva alakította át a koktél élményét. Az organikus alapanyagok felhasználásától az ételhulladékot minimalizáló innovatív technikákig, minden egyes kreációval a fenntartható jövőre koccinthatunk.

A LIZ&CHAIN Rooftop Bár 2024-es szezonnyitóján

„A nyárindító VIP partink felejthetetlen hangulata megadta az alaphangot az előttünk álló szezonhoz! A Liz & Chain Rooftop Bárban hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság és az élvezetek harmonikusan megférnek egymás mellett, és olyan felemelő élményt kínálunk vendégeinknek, amely éppoly figyelmes, mint amilyen emlékezetes. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mellett továbbra is lenyűgöző tetőbári hangulattal és impozáns budapesti panorámával várjuk vendégeinket a hét minden napján. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton live DJ set gondoskodik az emelkedett hangulatról. Legyen szó baráti összejövetelekről, különleges alkalmak megünnepléséről, de akár céges eseményekről- a Liz & Chain Rooftop Bár felejthetetlen tetőterasz-élményt ígér mindenki számára.” – mondta Lányi- Biró Edina, a Budapest Marriott Hotel PR- és marketing menedzsere.

  • További információkért és asztalfoglalásért kérjük, látogasson el a www.lizandchain.com weboldalra!
Wessely Márta (The Mirelle), Csíki Sándor (FOOD&WINE) és Szabó Patrícia a LIZ&CHAIN Rooftop Bár 2024-es szezonnyitóján

Wessely Márta (The Mirelle), Csíki Sándor (FOOD&WINE) és Szabó Patrícia a LIZ&CHAIN Rooftop Bár 2024-es szezonnyitóján

 

Csíki Sándor♣