French chef Alain Ducasse works in the kitchen at the Hotel de Paris in Monaco, as preparations continue for the wedding of Prince Albert II and his fiancee Charlene Wittstock, June 30, 2011. Chef Ducasse will prepare the July 2, 2011 wedding dinner for the newlyweds and their guests. REUTERS/Eric Gaillard (MONACO – Tags: ENTERTAINMENT ROYALS FOOD) MONACO ROYAL WEDDING
3.000 ÍRÁS A BLOGON
KERESÉS
A FOOD&WINE 2008 ÓTA FOLYAMATOSAN MŰKÖDŐ BLOG
Kövess Instagram-on is!
[wdi_feed id="1"]
KÖVESS A FACEBOOK OLDALAMON IS!
IDŐJÁRÁS
Időjárás, 16 Július
KATEGÓRIÁK
ADATVÉDELEM
Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaim kizárólag írásos beleegyezésem után, a szerző és a forrás egyértelmű megjelölése mellett közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ez alól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol az egész írás nem kerül közlésre, csak annak első sorai, majd a folytatásért a blogomra kattint az olvasó. Írásaimból idézetek formájában szövegrészek átvétele csak szerző és forrásmegjelölés mellett engedélyezett.
VÉLEMÉNYED VAN? ÍRD MEG!